December 7, 2012

nk cte jgk

  assalamulaikum dan salam sejahtera

malam ni ade lah nk cye ckit pasal tp tibe2 plak tringat kat statement dlm Al-Hidayah hari tu..
"Janganlah kita sesekali membuka aib sendiri atau membuka aib seseorang "

tp aku disni bkan nye brniat utk mmbuka aib ssorg ,aku just nk luahkan ape yg aku rasa kat dlm blog ni..
aku thu pasti ade org yg akan mmbacanye,kalau tidak sepuluh org yg bce,seorang je kan..
nak buat mcm mna kan,sudah mnjd kbiasaan aku bercerita dan brkongsi dlm blog ni..

aku bru smpai rumah k.fiey dan aku dh bgtahu k.fiey yg aku lapar tp xdiendahkan..
hurm ,nk mrah je rasa..Bodoh !

click here for more stories of mines ;)

Followers

Follow by Email